Friday, June 28, 2013

Farewell Party at Pakistani Cuisine - Asif Beriani Restaurant



Hello,

Yesterday is the last working day for Mansor at our department. Sedih? Sedih tak? Sikit je. Mansor, lepas pindah tempat kerja baru ini, saya rasa semakin berasap la Innova kan. Maklumlah yang lain semua memang heavy smoker. OWH MY GOODNESS! Sentap! Perasaannya lebih teruk daripada musim jerebu di luar tatkala ini. Harap tidak la saya terpingsan-pingsan nanti. Huhu.

          Kami satu department semalam feeling-feeling sambut farewell Mansor dan Ayu di Restoran Beriani Asif. Yup, this is my first time being there. I think it is not that far from the office. About 15 minute by walking. If there were no guidance from En. Sobri or En. Mohd Noor, I am sure we could not find the place. 

At the entrance.
Taking pictures while waiting the meal. Highlights: I do think Kak Emy (in red blouse) looks slimmer from the last meeting. 
          The meal was absolutely remarkable. It is delicious and during the lunch period it is packs with people. I manage to take some picture of the food. Firstly, I tried their mango lassi and it was decious as if I am eating a fresh mango. Not kidding there. Then came the beriani rice made from 100% basmathi rice which is claimed to be good for your health has a really fluffy texture! Suka suka suka! The side dishes was even tastier - Chicken Masala, Lamb Shank, Grilled Lamb and Cucumber Salad. I didn't taste the chicken Masala. But the lamb shank was superb. The lamb was cooked perfectly and so tender! The grilled lamb was good too!

The food from the restaurant! Looks yummy!
Star of the day. I'm wishing all the best for both of them. May new place will gives them more joy and happiness!

Tuesday, June 11, 2013

My First Sewing Machine!



Salam all,

Yeay! Finally I got my first ever sewing machine! Yohho. Bulan ini memang budget sempit sangat sebab renew insurance kereta. Owh my! Memang budget habisss bulan ini. Tapi sebab dah tunggu lama berkehendakkan mesin jahit, ku pejamkan sahaja mataku ini.

          Dua bulan lepas, lelah cari mesin jahit murah (untuk budget bawah RM200) tetapi hasil adalah begitu menghampakan. Yang jumpa pun jenama Brothers yang harganya lebih RM700 dan display unit sahaja yang tinggal. Memang T.I.D.A.K lah saya nak membelinya. Semalam Maisara (kawan se-office) membawa khabaran gembira. Lazada ada promosi murah untuk Global Sewing Machine. Jadi, saya pun belilah satu.


a) Global Sewing Machine GSM-505 (Klik sini untuk ke promosi Lazada)

b) Global Sewing Machine GSM-338 (Klik sini untuk ke promosi Lazada)

c) Global Sewing Machine GL-SM2010  (Klik sini untuk ke promosi Lazada)
          Saya beli  Global Sewing Machine GSM-505 sebab harganya RM 179.00 masih dalam julat budget dan ade 8 jenis pattern jahitan. Mamang cepat servis daripada Lazada. Puas hati. Sebab dalam 24 jam saya dah dapat barang yang dibeli. Kagum sekejab. Semalam order, ini hari sudah sampai. Bila buka pakage, memang kenit saja mesin jahit tu. Ringan. Harap-harap tahan lama dengan keganasan saya. Siap boleh pakai bateri. Memang best! Jahitan pun boleh tahan kemas. Yang paling penting warranty selama SETAHUN dan kalau tidak puas hati dengan product boleh pulangkan ke Lazada dalam masa 14 hari.

          
          Kepada kawan-kawan yang mahukan mesin jahit yang simple (meaning bukan untuk kerja menjahit heavy duty) bolehlah singgah membeli-belah kat Lazada. Poromosi masih lagi berjalan sekrang ini. Selamat membeli-belah kawan-kawan. 

Saturday, June 8, 2013

Visiting Pameran Pengantin 2013 at PICC



Hai uolls!

Alhamdulillah, I managed to go to the Wedding Festival at PICC yesterday. It was great and loads of wedding vendor to choose and believe me I was excited.  I was lucky because of the day of opening, there were less people there and the vendor can entertain you more for their products and promotions.

          There are a few I think good weeding vendor to choose from. Seriously rambang mata one! The most important for me is to get the cheapest rental price for the wedding dress. Yes, I found one boutique having quite modern design and cheap. The most important they may have a bigger size for the groom apparel. Let me visit the boutique first and review them later. There, food testing for the wedding banquet. Yup, I had one  meal from Embun Klasik Bridal Boutique booth and their daging masak hitam was great and delicious!  

Some of the wedding dresses displayed at the wedding fair.

Pelamin and I do need the idea.
          Then, after a few around, taking pictures of the dresses and pelamin displayed at the wedding fair, it is time to make a move. At the last pit stop, it was very interesting! I have the chance to take my picture in the photo booth. Menarik sangat kalau ade kat wedding iolls nanti. If kalau ade hokey! But if you wanted this at your wedding please be free tomorrow at the wedding fair! Tomorrow is the last day for all the great promo! Don't miss the chance for having a superb deals.

Thehe.. I do like this photo booth!