Showing posts with label JJCM. Show all posts
Showing posts with label JJCM. Show all posts

Friday, October 25, 2013

Lunch at Lava Grill Burger



Salam,

Masa rehat hari Jummat memang panjangkan? Selalunya agak susah untuk buat keputusan untuk makan tengahari di mana. Jalan-jalan di shopping komplex, makan di restoran fast food atau duduk sahaja habiskan masa di pejabat. Oleh sebab Jumaat lepas tak kemana, maka hari ini perlulah berjalan-jalan meluaskan permandangan. Jalan-jalan area Serdang saja pun. Selama ini saya memang ingat burger bakar hanya beroperasi pada waktu malam. Jadi memang jarang sangat-sangat makan burger bakar. Sekarang memang tiada masalah lagi kalau teringin sangat nak makan burger pada waktu siang. Lunch hari ini dengan KaK Haryati di Lava Grill Burger. Memang bestlah! Jom tengok gambar!

Sirap Limau (RM1.50) dan Jus Mangga (RM3.00)

Balck Pepper Grilled Lamb Chop (RM16.00)
Musnah harapan diet saya. Dah la majlis 2 minggu lagi. Kena sit up 200x petang ini. Mampu?

Lava Single Beef Super Cheesy + French Fries (RM12.00)
          Nah, memang nampak sedapkan. Portion setiap hidangan memang banyak sangat. Pening nak habiskan makanan tadi. Memang mengah weh. Selain daripada burger dan western food, terdapat juga Asam Pedas Claypot dan Kari Claypot yang dihidang bersama nasi. Untuk hidangan claypot, anda boleh memilih jenis ikan yang disediakan seperti siakap, bawal dan kembung. Kepada anda yang teringin atau berminat bolehlah ke Restoran Lava Grill Burger di Sri Serdang.

Lupa nak ambil gambar masa dalam restoran. Gambar luar restoran pun boleh kan :)


Wednesday, August 14, 2013

Luncheon with Fiancé at The Bird Fish Curry Head Restaurant


As- Salam,

This happens before puasa. My Fiancé and I were looking for a great place for lunch. At that moment actually I was craving to have double cheese Nan with chicken tandoori. I still didn’t have those yet until now. SEDIH! So, we are at Kota Damansara after watching Man of Steel (honestly the movie was to boring I almost fell asleep at the peak of the story) to get some food. After the unsuccessful search of nan bread, my fiancé found a really nice restaurant with awesome ambiance! Let’s check out the place.





          Nice place right! I did also met the owner of the restaurant. He was such friendly person and welcomed us warmly. He told us occasion such as business meetings, parties and even weddings can be held here at the restaurant. They also have a karaoke place set too! Last Ramadhan, they also had breakfast buffet promotions for RM39.90. Currently the restaurant has 3 outlets and the latest was in Publica Shopping Centre, Solaris Dutamas. They serves Asian Fusion Food and of course it was delicious. They will be featured soon at Jalan-jalan Cari Makan, TV3 for promoting the new outlet and food at Publica. This was the food ordered by Fiancé. Loads and too full to finished them. I really love the lemon chicken and the tofu! SEDAP! Thanks fiancé for the food. I did enjoy them truly!



                                  
          To those who like to try the food. These are the address. Have a nice meal and enjoy the food people! Thanks for stopping by and reading through the blog post!